fbpx


TUDATOS SZÁLLÁSHELYFEJLESZTÉS


Szakmai ebook lakberendezésről, online marketingről és fenntartható turizmusról vidéki szálláshely- tulajdonosoknak

Rád is igaz?

Aggódtál már azon, hogy milyen emberek jönnek majd a szálláshelyedre és hogyan fognak ott viselkedni?

Tisztában vagy azzal, hogy miben vagy egyedi a többiekhez képest?
Van bármid, ami megkülönböztet a konkurenciától és előkelő helyre emel a piacodon?

Szeretnéd, ha a szálláshelyed nem csak hogy bevételt termelne, de arra is képes lenne a brandjén keresztül, hogy megmutassa az oda térőknek mindazt a szépséget, amit számodra is jelent?

Képessé szeretnél válni arra, hogy támogatni tudd a helyi közösségeket?

Vagy felkelteni a sajtó érdeklődését valamilyen számodra kiemelten fontos ügy iránt?

Van megoldás!

Segít megváltoztatni a gondolkodásmódodat, hogy az álmodozásból kilépve végre határozottan kezdj bele a megvalósításba.

.

Ha nincs még szálláshelyed, akkor abban segít, hogy tiszta célokkal vágj bele a vállalkozásod kialakításába...

.

...ha pedig már van szálláshelyed, akkor, hogy sokkal tudatosabban emelhesd azt a következő szintre.

.

Ez az ebook egy vágynapló, ami ….. oldalon keresztül segít abban, hogy kialakítsd magadban a szálláshelyed minden apró vágyott részletét, hogy aztán ez alapján a kristálytiszta kép alapján képes legyél könnyedén kiteljesíteni a vendégszereteted a hozzád érkező utazók felé.

.

Miért hallgass rám?

Gyetvai Éva vagyok, a Szálláshelyfejlesztés megálmodója.

Az idegenforgalmi közgazdász, vállalkozásfejlesztő és lakberendezési tanulmányaimat ötvözve egy olyan módszert alakítottam ki, ami a belső terek kialakítása és dekorálása során a célcsoport igényeit és szokásait veszi alapul: a célcsoporthoz (az ideális vendéghez) igazítjuk a belső kialakítást, ezáltal megkönnyítve a pozicionálást és az eladást, elősegítve az ügyfélélmény emelését és végső soron a vendégelégedettséget.
Mindezt pedig áthatja egy hosszú távon fenntartható gondolkodásmód: a célmeghatározás és tervezés eszközeivel.

Életem során sokszor bénított már le a félelem. Voltak vágyaim, amik rendre vágyak maradtak, mert a félelmeim ott tornyosultak közöttünk. Aztán megszületett a kislányom és vele együtt egy új képességem is: képessé váltam más perspektívából tekinteni az életemre. Hirtelen már nem csak én voltam: hanem volt múltam is, mintáim, amik alapján működtem, és a kislányommal együtt megérkezett az örökkévalóság folytonosságának érzése is. Attól a pillanattól kezdve másképp tekintettem önmagamra és az életemre.

Egy olyan folyamat vette kezdetét, ami arról szólt számomra, hogy felelősségvállalással a tetteimért képessé váltam a saját életem megálmodójává és megvalósítójává válni.

A válásomat követően új szakmát választottam, lakberendező és vállalkozó lettem. Az volt az álmom, hogy legyen egy olyan szakterület, ami igazán, a lelkemből fakadóan az enyém. Ezzel az elhatározással egy nagyon mély önismereti utazás vette kezdetét, melynek eredménye ez a könyv.

Mivel az elmúlt évek rengeteg önmegkérdőjelezéssel tarkítottak voltak, sokszor merítettem erőt olyan könyvekből, amikről tudtam, hogy már ahhoz a személyhez szólnak, akivé válni szeretnék: sikeres vállalkozókhoz, saját képességeiket kamatoztatókhoz, egészséges ételeket készítő anyukákhoz, nagy utazásokat tervezőkhöz.

Ez a könyv pedig most hozzád szól, ha az a vágyad, hogy egyszer saját szálláshelyed legyen, vagy ha ugyan már van, de a vágyad, hogy a problémahegyek helyett inkább örömforrás legyen. A tiéd ez a könyv, ha vágyod a tudatosabb életet.

Amit Rólam mondtak

Az ebook segítségével

Meghatározod a küldetésed, a specializációd és körülírod az ideális vendégedet, hogy azok könnyebben meg tudjanak jegyezni, tudjanak hozzád kapcsolódni

Megtudod, hogy hogyan mutasd meg a potenciális vendégeidnek a láthatatlant, vagyis a szolgáltatásodat

Ráébredsz arra, hogy a szálláshelyed nem az otthonod, hanem üzleti értelemben egy rövidtávú kiadásra szánt ingatlan, így annak a berendezése sem egyezik meg azzal, ahogyan az otthonodat rendeznéd be

Kidolgozod a szálláshelyed design koncepcióját: kiválasztod a célcsoportodhoz leginkább illő lakberendezési stílust, színeket, mintákat, hangulatot

Új megvilágításba helyezed a vidéki idill és a vendégszeretet fogalmát

Tippeket kapsz, amiket érdemes ellesned a lakberendezőktől,

és megkapod a leggyakrabban elkövetett dekorációs hibák listáját is

Lerántom a leplet a WOW-hatás misztériumáról

Betekintést nyerhetsz a legkedvesebb tervezési projektjeimbe

Kiaknázhatod a fenntartható turizmust, mint versenyelőnyt

Tudatosítod magadban, hogy a különböző szálláshely-közvetítő portálokon, Facebook csoportokban a szálláshelyed fotói és ára versenyeznek egymással a potenciális vendégek figyelméért, ezért fontos az ott megszerzett első benyomás

Azt is tudatosítod, hogy aktív brandépítéssel a piaci árak fölé tudsz menni

Kiválasztod a hozzád és a szálláshelyedhez legközelebb álló globális fenntarthatósági cél (például: tiszta víz és alapvető köztisztaság, megfizethető és tiszta energia), illetve 169 alcél közül néhányat, amik a specializációd részét képezik majd, amivel végre okot szolgáltatsz arra, hogy megjelenj a sajtóban, könnyebben csinálj hírverést a szálláshelyed körül és a küldetésed kézzel foghatóvá tedd

BÓNUSZ

Annak érdekében, hogy az ebook minél inkább támogassa a munkádat szálláshely-tulajdonosként, most nem csak az én, hanem együttműködő partnerem, Kotán Tamás Balázs, A kitakarító vállalkozás tulajdonosának tapasztalatait is megkapod egy ebookba szerkesztve.

Így az ebook Balázs által írt második része segít neked abban, hogy

milyen takarító eszközökkel és szerekkel dolgozz,

milyen időkerettel kalkulálj,

mikor érdemes a takarítást kiszervezni,

hogyan válassz takarító kollégát,

hogyan ellenőrizd a takarító kollégád munkáját,

hogyan motiváld őt.

Miért hallgass Balázsra?

Kotán Tamás Balázs. A rend és tisztaság harcosa, a kosz egyik legnagyobb ellensége, A Kitakarító vezetője.

Kotán Tamás Balázs, balatoni nyaralók, apartmanok és hotelek takarításának szervezésével foglalkozik.

Célja, hogy az emberek tisztaságban, rendben tölthessék a jól megérdemelt pihenésüket.

Eredeti szakmája szerint villamosmérnök, ebből kifolyólag szereti a mérnöki precizitást és az alapos munkát, ezt igyekszik áthelyezni a takarítással foglalkozó vállalkozásába is.

Kelet-magyarországi gyerekként szívügye a Balaton és a vidéki vendéglátás, ezért minden erejével és tudásával igyekszik segíteni a szálláshely-tulajdonosokat.
Mindezt úgy, hogy kiváló takarító kollégákat szerez számukra, akikkel harmonikus munkakapcsolatot tudnak kialakítani, ezáltal mindannyiuknak öröm lesz a közös munka.

"A rendetlenség és a kosz elleni harc genetikailag van belém kódolva, mert édesanyám sosem tűrte el egyiket sem a lakásunkban. Ebből adódóan meg is tanultam ALAPOSAN rendbe tenni egy lakás minden pontját, legyen szó akár a konyháról, a fürdőszobáról, spájzról vagy a halószobáról, stb..

A nagyszüleim falusi mivoltából a kertes ház körüli fizikai munkákat sem kell külön bemutatni , hisz az udvarban én nyírtam le legszebben a füvet, én másztam fel a fa tetejére, hogy megmetszem és még sorolhatnám.

Összességében tehát a REND és a TISZTASÁG nagy híve vagyok és ezekben nálam nincs kompromisszum."

"Épp ezért képviseljük kollégáimmal a lehető legmagasabb minőséget takarítás terén."

Olvass bele az elektronikus (pdf) formában készült könyvbe!

Ha kíváncsi vagy a könyv tartalmára, töltsd le ez első 8 oldalt.

A letöltéshez add meg az adataidat és fogadd el az adatkezelési szabályzatot!

Mi történik, ha most vásárlás nélkül távozol az oldalról?

Nyilván semmi különös...

Gondolom, sétáltál már el korábban is nagyszerű lehetőségek mellett, mert azt érezted, hogy nincs még itt az ideje lépni...

Vártál valami jelre, ami csak nem akart megérkezni azért, mert a jel egyszerűen csak egy döntés...

A Te döntésed.

Bármelyik pillanatban választhatod, hogy többet, jobbat, mást szeretnél.

Carl Jung azt mondta, hogy nem az vagyok, ami történt velem, hanem az, akit választok, akivé válni szeretnék.

Tedd meg az első lépést a tudatos szálláshely-tulajdonossá válás felé és töltsd meg az életed célokkal, tartalommal!

Adj a világnak abból, amiből többet szeretnél benne látni! Ha ez a valami a vendégszeretet, akkor pont jó helyen vagy hozzá.

Küldetésem

A célom, hogy minél több igényes, egyedi és különleges szálláshely szülessen és minél több ember tapasztalhassa meg a vendégszeretet általuk. Az üdülés, a pihenésről és a feltöltődésről, a minőségek megéléséről szóljon. Szeretnélek támogatni abban, hogy élményt nyújts a vendégeidnek, akik e miatt rendszeresen visszavágynak majd hozzád.

Az önmagad és a vállalkozásod fejlesztésébe fektetett pénzed egy hosszú távú befektetés, ami garantáltan megtérül. Engedd meg magadnak, hogy végre értelmét leld, és élvezd is azt, amivel az ébren töltött időd legnagyobb részét töltöd! Lehetsz kezdő, vagy gyakorlott vállalkozó, a könyvben felmerülő kérdések mindenkit egyaránt érintenek, ugyanakkor mindenki részéről egyedi munkát igényelnek, hiszen különböző minőségekben vannak jelen az életünkben.

Az az ebook nem fogja helyetted elvégezni a munkát, mert ezzel elvenné a lehetőséget a sikereidtől és a saját kudarcaidból való tanulástól. De megadja számodra a közeget, ami támogat abban, hogy megteremtsd a vágyaid szerinti szálláshelyet.

Ha vágysz a fejlődésre és úgy érzed, hogy ez a te utad, ne várj tovább: vágj bele!

Csomagajánlatok


Ebook

Ft14990
Ft 4.990
  • Fenntartható szálláshelyfejlesztés ebook

Ebook
+
konzultáció Évával

Ft44500
Ft 14.990
  • Fenntartható szálláshelyfejlesztés ebook
  • 1 órás konzultáció Évával

Ebook
+
konzultáció Balázzsal

Ft37990
Ft 9.990
  • Fenntartható szálláshelyfejlesztés ebook
  • 1 órás konzultáció Balázzsal

Ebook
+
konzultáció Évával és Balázzsal

Ft67990
Ft 24.990
  • Fenntartható szálláshelyfejlesztés ebook
  • 1 órás konzultáció Évával és Balázzsal
Népszerű

Megrendelés

Mi fog történni ez után?

Automatikus email-ben megkapod az utáláshoz szükséges adatokat. Az utalás beérkezése után, 24 órán belül elküldöm számodra az ebookot, és már fel is lendítheted a szálláshelyedet!

Biztonságos adatkezelés

Aggodalomra semmi ok, az adatait a legnagyobb diszkrécióval kezeljük.

Kapcsolat

Hívj minket!

Ha nem érsz el minket, mi pár órán belül visszahívunk!

Írj nekünk!

A levelekre pár órán belül válaszolunk!

Hívj minket!

Ha nem érsz el minket, mi pár órán belül visszahívunk!

Írj nekünk!

A levelekre pár órán belül válaszolunk!